Callebaut Hvid chokolade - 300g

Model/varenr.: 1701

Denne hvide chokolade har en meget fin smag af ægte vanille og en optimal balance mellem kakaosmør, mælkepulver og sukker.

Callebaut hvid chokolade egner sig perfekt til hvid chokolademousse, hvid chokoladeis, hvide brownies og alle andre desserter, hvor der skal tilsættes hvid chokolade. Prøv også en kop varm hvid chokolade, hvis du kan lide søde sager. Hvid chokolade anvendes ofte i meget søde desserter, hvortil man ofte serverer syrlige frugter som ribs, solbær, tranebær, grønne stikkelsbær eller balsamico eddike.

Hvid chokolade består af sukker, kakaosmør, mælkepulver, vanille og lecithin. Det eneste der adskiller hvid chokolade fra mørk chokolade er at hvid chokolade hverken indeholder kakaotørstof eller kakaomasse, men kun kakaosmør. Kakaosmørret får den hvide chokolade til at smelte let på tungen, mens den er fast ved stuetemperatur. Fordi der ikke er kakaomasse i hvid chokolade vil der heller ikke være theobromin (en slags koffein).

Når man arbejder med hvid chokolade i køkkenet skal man smelte den meget forsigtigt i et vandbad for at undgå at den skiller, og man skal også passe på at der ikke kommer vanddråber i den hvide chokolade.

99,00
Inkl. moms - ekskl.
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser
Cecilie Frimann Hansen 08/04/2010

Jaaah jeg er ikke et sek i tvivl om, at det ville være skønt med små flydende og velsmagende chokoladestykker i kage - også når det er denne Callebaut - Kokke Chokolade i hvid vi snakker om. Jeg nåede bare at guffe den i mig, inden jeg nåede til at skulle bruge den i kage!! Den er sød, cremet og lækker når først den smelter i munden på en. Den har som der står skrevet et strejf af vanilje og også en cremet sødme. Jeg vil meget gerne anbefale denne kokke chokolade, som kan skabe en skarp surhed og flirtende sødme sammen med lækker frugt fx som lyd chokolade kage med flydende midte og lækker sommerfrugt. Den er også børnevenlig, hvis man skulle have lyst til at give ens børn noget sødt, som de ikke skal have for meget af! Fuld af intens smag! God bagning - hvis du når så langt ;)

Tilføj anmeldelse: