Valrhona - Kokke chokolade - Dulcey - 250g
Dulcey er lige midt imellem lys og hvid chokolade - det kalder Valrhona for blond. Selvom Dulcey er en meget ny chokolade, har den allerede vundet to priser, nemlig "Le Grand Prix de l'Innovation" i Lyon og "Readers Prize" fra La Togue, som er et magasin for professionelle konditorer.
Dulcey opstod ved et tilfælde, da chefkonditor Frederic Bau fra Valrhona glemte en sjat hvid chokolade i et smeltekar. Da han kom tilbage efter 10 timer, blev han mødt af en lækker ristet duft og den hvide chokolade var blevet blond. Siden har Valrhona arbejdet på en metode til at producere Dulcey i større mængder med en god holdbarhed og det er nu lykkedes.
Prøv Dulcey til overtræk, ganache og cremer - og kombinér den for eksempel med karamel, kaffe, hasselnød eller frugter som mango, banan eller abrikos
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.