Valrhona - Caramel au beurre salé - karamel chokolade
Ganache med karamel fremstillet af saltet smør er en delikat kombination, hvor man ikke direkte smager saltet - det fremhæver blot chokoladesmagen.
Der findes mange slags karamel chokolade - både som massiv chokolade med karamel - som fast karamel med overtræk og støbt chokolade med karamel i flydende form. Med Caramel au Beurre salé har Valrhona givet et rigtig godt bud på et stykke fyldt karamel chokolade.
Hvis man godt kan lide lys chokolade med karamelfyld (og det kan man), er der ikke noget, der kommer i nærheden af de her - de er simpelthen super-mega-extra-deluxe-udgaven! Ud over kvaliteten, der naturligvis er i top, er det smørret og saltet, der gør forskellen og fremhæver smagen af både karamel og chokolade, og så smelter de så dejligt i munden. Det er min yndlingschokolade over alle de andre (der ellers også er gode)!